Tips en Tricks voor het Vliegen!

1. Inchecken: Bij veel vliegmaatschappijen kun je al minstens 24 uur van tevoren online inchecken en een stoel uitkiezen. Eventueel oardingpass uitprinten en klaar. Handig is om deze ook naar jezelf te mailen, mocht je de instapkaart verliezen of vergeten.

2. Vertrektijd: Via de luchthaven site of App kun je realtime de vertrektijd checken, vertraging of gate-wijziging zodat je altijd op de hoogte bent! Indien u het vluchtnummer aan ons door geeft checken wij dit ook.

3. Taxi bestellen: Hoe vroeger u de taxi bij ons bestelt, hoe voordeliger. Vermeld altijd uw adres, het gezelschap waarmee u reist, de hoeveelheid bagage, de vertrektijd van uw vliegtuig, het vluchtnummer en uw telefoonnumer.

4. Security: Haal alvast uw zakken leeg, doe riemen af en vesten uit. Telefoons, camera’s en laptops worden extra gecheckt, zorg dat de accu’s opgeladen zijn.

5. Bagage: zoek thuis alvast uit hoeveel er mee mag en zet de koffer op de weegschaal. Bij sommige airlines kunt u de koffers zelf op de band zetten. Scheelt weer wachten.

6. Handbagage: Heeft u veel handbagage? Ga dan niet als laatste aan boord! Mocht u de tassen niet boven eigen stoel kwijt kunnen, probeer die dan in een vak een paar rijen naar voren te stallen, dan loopt u er langs als u uitstapt.

7. Wachten: Loop eerst even naar de gate, om te zien waar die is, er is genoeg te doen op het vliegveld zoals shoppen, eten of wat drinken. In geval van koffie drinken: hou de gate in het zicht. Bij het boarden kunt u dan rustig wachten tot de rij is geslonken en achteraan sluiten.